ADANA / YÜREĞİR - Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Mesleki yarışmalar kapsamında okulumuzda Kuranı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı.Okulumuzu "Genç Sada ve Genç Nida Kuranı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında 8/ B sınıfından Abdul Monem ALYOUSEF ve 7/ A sınıfından Bahar KARACAN temsil edeceklerdir.Kader Gayrete aşıktır düsturuyla çıktığımız bu yolda yavrularımıza  başarılar diliyoruz.

Ara

Günlerden # RESFEBE # Matematikle oynuyorum  Resfebe yarışmamız beşinci sınıflar arasında yapıldı .Heyecanın dorukta olduğu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor yarışmada emeği geçen matematik öğretmenimiz Neslihan KELEŞ ve teknoloji tasarım Öğretmenimiz Sıdıka YILMAZ a teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yılın ikinci Güneş tutulması 25 Ekim 2022 tarihinde saat 11: 58 sıralarında meydana geldi. 25 Ekim'deki parçalı Güneş tutulması Türkiye saati ile 12.40-15.05 arasında gerçekleşti ve bu tutulmanın maksimum evresi saat 13.50'de gerçekleşti. Tutulmanın maksimum evresinde güneşin yaklaşık yüzde 50'si ay tarafından örtüldü.

Gerçekleşen güneş tutulmasını Öğrencilerimiz ile birlikte gözlemledik.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği program okulumuzun bahçesinde icra edildi. Programa İl Milli Eğitim Müdürümüz sn. Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sn. Mustafa Necati KAMEROĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat ÇELİK Şube Müdürleri sayın Abdul Haluk DEMİR, Sn. Uğur ŞAHİN ve okul/ kurum müdürlerimiz katıldı.

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuzda Dünya Çocuk hakları gününde yaptığımız tişört boyama etkinliğimizde öğrencilerimiz Çocuk Haklarını gününü anlatan tasarımlar yaparak eğlenceli vakit geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ağu

İlçemiz NizâmülmülkAİHL'nin Koordinatörlüğünde yapılan Erdem Projesi kapsamında '' Her dem Fikir, sanat, oyun ve kitap '' projesinin paydaş okulu olmuştur. Yeni Eğitim öğretim yılında bu proje kapsamında çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Şbt

KTS etkinlikleri kapsamında okulumuzda süreli yayınların ve kitapların olduğu veli kabul mekanları oluşturulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda C vitamini festivali düzenlendi. Öğrencilerimizin kendi elleriyle hazırladıkları portakal sularını şifa niyetine içtik. Festivalimiz halaylar çekerek, sandelye kapmaca ve halat çekme gibi oyunlar ile tam bir festival havasında geçti. Başta okul müdiremiz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ,veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Eyl

OKUL MESCİDİMİZ TEMİZLENMİŞ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA TEMİZ BİR ORTAMDA İBADETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİRLER.