Nis

KTS Etkinlikler kapsamında okulumuzda geleneksel oyun şenliği düzenleyip. Öğrencilerimiz ile çuval yarışı ve halat çekme oyunları oynarak eğlenceli bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Rehber öğretmenimiz bugün öğrenci tanıma teknikleri konulu bir sunum gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

KTS Etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte  çiçeklendirme, çimlendirme, ağaçlandırma çalışmaları yaptık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları şiirler okunarak ve eğlenceli oyunlar oynanarak kutlandı. proğramın hazırlanmasında  emeği geçen herkese teşşekkür ediyoruz.

Nis

Bir galibiyet haberide badminton kızlar takımından geldi. Küçükler kız takımı Şükran Çobanoğlu Ortaokulunu 4-1 ve Cemil Meriç Ortaokulunu 4-1 yenerek finallere katılmaya hakkı elde etti. İnanç, çalışma, hırs ve zafer ilkesiyle...

Nis

Okulumuzda '' Tartışarak Anlaşıyoruz''  münazara etkinliği ,'' 40 Kavram'' ve '' 40 Şair 40 Şiir'' etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir , hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebi faaliyetler gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşşekkür ederiz

Nis

Okulumuzda uygun alanlarını koridorlarını hat sanatı kullanarak, değerler eğitimini destekleyen tarihi dokular katarak okulumuz duvaralarına renk kattık.

Nis

Okulumuzda rehber öğretmenimiz ve  öğrencilerimize  motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma konulu broşürler hazırlandı.Tanıtım kitapçıkları ve broşürleri  hazırlayan öğrencilerimiz yapılan çalışmaları diğer öğrenciler ile paylaştılar.