Nis

Öğrencilerimizin daha etkili zaman geçirmesi için okul koridorlarımızı, öğrencilerimizin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları v.b oyunlar ile donattık.

Nis

Mrt

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Emin DALAK, Beyali ÖZLİ ve Uğur ŞAHİN okulumuzu ziyaret edip, öğretmen ve öğrencilerimiz ile buluştu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bahara yeni başlangıçlara

Bismillah. Hem on bir ayın sultanı Ramazan Ayını hem de toprak ananın yeniden dirilişi Nevruzu karşıladık. Kutlu ola, Huzur ola, bayram tadında ola.

Şbt

Merkezüssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan iki büyük deprem yaşadık. Bu depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet , yarılalara acil şifalar diliyoruz.

HEP BİRLİKTE BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Ock

Ve bir dönemin sonu daha . Yine bir karne heyecanı ve en güzel hediyesi kitaplar.Sevgili Öğrencilermiz ve kıymetli öğretmenlerimiz güzel bir tatil diliyoruz hepinize

Ock

Öğrencilerimiz Badminton Kızlar yıldız grubunda İl Birincisi  olarak okulumuz ve bizler adına büyük bir gurur yaşattılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Daha nice başarılara

Ara

Bugün gönüllerimiz hoş oldu.Okul aile birliğimizin öncülüğünde" Sıkma Şenliğimiz "yapıldı .Kalplerimizde yakılan ateş gibi sıcacıktı .Öğrencilerimiz ,velilerimiz ve misafirlerimiz hem midelerini hemde gönüllerini doyurdular .Emeği geçen başta okul aile birliği başkanımıza, üyelerine ve tüm velilerimize  teşekkür ediyoruz

Ara

''Allah aşkı başkadır azizim. Seni senden almaz seni kendine getirir.''Bugünkü konuğumuz Bestami Morcalı beyefendiydi. Öğrencilerimiz kendisiyle Namaz ve Allah evgisi üzerine hasbihalde bulundu.

Ara

Vakti kuşanmayı yorumladık. Vakit saatleri değiştikçe akrep ve yelkovanı değiştirebilecek şekilde yaptık. Vaktin sahibi olmak için..