Ekm

Türkiye Eğitim Çevre Vakfı´nın (TÜRÇEV) uluslararası nitelikte yürüttüğü beş programdan biri olan "Okullarda Orman Programı"na bu yılda devam ediyoruz.

Okullarda Orman Programına 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı başvurusunu 11 Ekim 2023 Çarşamba günü yaptık.

Okullarda orman programı çerçevesinde 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim-öğretim yıllarında çevre konusunda yapılan çalışmalar sonucunda okulumuz, 2021-2022 ve 2022-2023 sertifika ve kahverengi bayrak ödülü kazanmış,  2023-2024 ve 2024-2025 Eğitim Öğretim yılları sonuna kadar geçerli olmak üzere (2 yıl geçerli) sertifika ve kahverengi bayrak ödülü kazanmıştır.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve onları kitap okuma alışkanlığına teşvik ederek farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda "Adana Okuyor Projesi" kapsamında günlük 1 saat kitap okunmaya başlanmıştır.

Ekm

İsraili Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybeden sivil vatandaşlar için ülkemiz 3 günlük yas ilan etti. Okulumuzda saygı duruşu ve istiklal marşı ile bayraklar yarıya çekildi. Ardından masum insanlar için dualar edildi.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Eyl

5. Sınıfa yeni başlayacak sevgili öğrencilerimize hazır bulunuşluk sınavı yaparak “okuluna hoşgeldin “hediyelerini verdik .Öğrencileri sınavdayken velilerimize de okulumuz hakkında bilgiler vererek rehberlik yaptık .Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Bursluluk sınavında başarılı olarak bizleri gururlandıran kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz hedeflerine doğru yürürken onların yanında olmak, yetiştirdiğimiz öğrencilerin başarılarına şahit olmak bizler için büyük mutluluk.

Emeği geçen çok değerli öğretmenlerimize ve bizlerle işbirliği halinde olan velilerimize teşekkür ederiz.

KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

1- EMİRHAN DEMİRCİ

2- ECRİN BALÇIK

3- NİSA NUR ZAĞLI

4- ZÜLAL ÇETİN

Mevlid-i Nebi Haftamız
Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlandı. Bu güzel programda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmayan Kuran tilaveti ve ezgileriyle gönüllerimize dokunan Baraj cami imam hatibi Sayın Baysal Melekoğlu ve lokman hekim Anadolu lisesi müdür yardımcısı kıymetli meslektaşımız sayın İshak Bulut hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

DEĞERLERİMİZLE DEĞERLİYİZ.

May

Hacı Bayrma Veli İmam Hatip Ortaokulu olarak Tubitak projelerine başvurumuzu yaptık. Bu anlamda başta Koordinatör Öğretmenimiz Neslihan KELEŞ'e projeleriyle destek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.