ADANA / YÜREĞİR - Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

KIZ VE ERKEK BADMİNTON TAKIMIMIZ FİNALLERDE YARIŞMAYA HAK KAZANMIŞTIR.ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİMİZ UMUT NUR' u  TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

OKULUMUZ 5/B SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEYNEP AFRA AKSOY  YÜREĞİR 1. BÖLGE YARIŞMASINDA İSTİKLAL MARŞIMIZI EN GÜZEL OKUYARAK BİRİNCİ OLMUŞ VE  YÜREĞİR İLÇE GENELİNDE YAPILACAK YARIŞMAYA KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYOR ,İLÇE GENELİNDE YAPILACAK YARIŞMADA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Şbt

''ADANA OKUYOR PROJESİ '' kapsamında okulumuzda okuma saatleri düzenlemektedir.Slagonumuz  '  'HACI BAYRAM VELİ İMAM HATİP ORTAOKULU OKUYOR,KAZANIYOR ''

ZAMAN ÇİZELGESİ

Ara

Okulumuzda öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştirmek için münazara etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

AŞURE ETKİNLİĞİMİZDE BİZLERİ YANLIZ BIRAKMAYAN ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN. HASAN TEVKE, İL MÜDÜR YARDIMCISI SN. ALİ KAHYA DEMİRHAN VE KIYMETLİ OKUL MÜDÜRLERİMİZE, BERABERİNDE ADANA İMAM HATİP ADİMDER YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi.

Kas

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Cumhuriyetimizin 100.yılında okulumuz öğretmen ve öğrencilieri tarafından günün anlam ve önemine yakışan bir program düzenlendi. Öğrencilerimizin oldukça coşkulu bir şekilde kutladığı Cumhuriyet Bayramı programında renkli anlar yaşandı.

Biz de tüm öğretmen ve öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

27 Ekim 2023 Cuma günü saat 11.30'de Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim.

Ekm

Türkiye Eğitim Çevre Vakfı´nın (TÜRÇEV) uluslararası nitelikte yürüttüğü beş programdan biri olan "Okullarda Orman Programı"na bu yılda devam ediyoruz.

Okullarda Orman Programına 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı başvurusunu 11 Ekim 2023 Çarşamba günü yaptık.

Okullarda orman programı çerçevesinde 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim-öğretim yıllarında çevre konusunda yapılan çalışmalar sonucunda okulumuz, 2021-2022 ve 2022-2023 sertifika ve kahverengi bayrak ödülü kazanmış,  2023-2024 ve 2024-2025 Eğitim Öğretim yılları sonuna kadar geçerli olmak üzere (2 yıl geçerli) sertifika ve kahverengi bayrak ödülü kazanmıştır.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve onları kitap okuma alışkanlığına teşvik ederek farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda "Adana Okuyor Projesi" kapsamında günlük 1 saat kitap okunmaya başlanmıştır.