Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu

KIŞLA MAH. 4470 SOKAK NO1 YÜREĞİR /ADANA
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
Misyon
Ülkemizin ve dünyamızın hasretle beklediği; milli ve manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insanlığa hizmeti temel gaye edinmiş, ahlâklı, bilgili, başarılı, kişilikli, ´´Asım´ın nesli´´ ni yetiştirmek için varız.
PAZARTESİ : 08:00- 15:40(8 SAAT) DİĞER GÜNLER: 08:00- 12:40(7 SAAT)
KLİMA
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Ulaşım
OKULUMUZA ŞEHİR MERKEZİNDEN YAVUZLAR DOLMUŞLARI, BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNE GİDEN ULAŞIM ARAÇLARIYLA ERİŞİLEBİLMEKTEDİR.
KIŞLA MAHALLESİ 4470 SK NO:1 6. KOLORDU KOMUTANLIĞI KARŞISI
İLÇE MERKEZİNE 4 KM, İL MERKEZİNE 6 KM MESAFEDEDİR.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzdai İngilizce Kursu ,Badminton ,Basketbol ve futbol kursları verilmektedir.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA ÇEDES PROJESİ,ADANA OKUYOR PROJESİ ,EĞİTİMDE TEK YÜREK PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.